Descargar AudioLibro Montserrat Roig. la Memòria Vida de Aina Torres Rexach

Descargar AudioLibro Montserrat Roig. la Memòria Vida de Aina Torres Rexach año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Montserrat Roig. la Memòria Vida
 • Autor del audiolibroAina Torres Rexach
 • Fecha de publicación: 23/8/2016
 • EditorialSEMBRA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788416698097
 • Valoración del audiolibro: 7.51 de un máximo de 10
 • Votos: 560
 • Autor(a) de la reseña: Bartholo Buenrostro
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.52 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 20/7/2018
 • Duración: 2 horas con 37 minutos (104 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 08/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - FLAC - AC3 - MPEG-4 DST - WMA - WAV - Musepack - MP3 (compresión IMG - CPIO - TAR.BZ - RAR - TZ - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: OneDrive - Dropbox - Depositfiles - Torrent - BitShare - Hotfile - Mediafire - FreakShare - 1337x
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Montserrat Roig és una de les grans figures de la literatura catalana del segle XX. La seva vida és representativa de la generació que va néixer i créixer sota les mordasses del franquisme. Eren els anys de les revoltes del 68, la clandestinitat, les assemblees universitàries, les il·lusions per la caiguda del dictador i el desencís per la reforma del règim. En aquest món convuls, Montserrat Roig va combatre en els fronts de la literatura i el feminisme. Però, també, en el de la lluita contra el silenci i l’oblit. Estava convençuda que «si hi ha un acte d'amor, aquest és la memòria» i ho va dur a la pràctica al llarg de la seva vida. Va recuperar la memòria amb la literatura, obrint les seves pàgines a les dones proscrites, en la tradició literària; amb el periodisme, donant veu a les persones que no la tenien; i amb reportatges d'investigació, com el que va esdevenir l’obra de referència sobre els catalans als camps d’extermini nazi. Perquè Montserrat Roig fou una escriptora total que partia de la idea que la cultura és l’arma més revolucionària a llarg termini.A Montserrat Roig. La memòria viva, la periodista i escriptora Aina Torres ens endinsa en la vida i l’obra de Montserrat Roig a través de la literatura, el feminisme, el periodisme i la memòria històrica. El resultat és un homenatge emotiu alhora que una...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros de la editorial SEMBRA LLIBRES