Descargar AudioLibro El Quixote va Esborrar el Quixot de Lluis M. Mandado

Descargar AudioLibro El Quixote va Esborrar el Quixot de Lluis M. Mandado año 2013

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Quixote va Esborrar el Quixot
 • Autor del audiolibroLluis M. Mandado
 • Fecha de publicación: 15/4/2013
 • EditorialLLIBRES DE L INDEX
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónFilología
 • ISBN: 9788496563308
 • Valoración del audiolibro: 8.75 de un máximo de 10
 • Votos: 824
 • Autor(a) de la reseña: Ajuvijai Palomo
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.59 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 12/8/2018
 • Duración: 2 horas con 59 minutos (118 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - MPEG-4 ALS - WAV - WMA - FLAC - MOD - MP3 (compresión TAR.XZ - IMG - TAR.Z - TAR.GZ - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - 4Shared - Uploaded - 1fichier - Localhostr
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: No llegiu El Quixote va esborrar el Quixot! Pot tenir conseqüències fatals. Per amagar el que es diu tot seguit, sha inventat la censura; les fogueres shan alimentat de llibres i, de vegades, dautors.Sabeu que posseir determinats llibres era mortal? Només tenir-los a casa era delicte i el posseïdor nera severament castigat. I tot i així no només us nemportareu un a casa, sinó que teniu la pretensió de llegir-lo!Qui vulgui saber per què el govern espanyol va crear la censura i aquesta censura eliminava, corregia, mutilava obres i autors, en aquests fulls maleïts ho trobarà tot. O és que ja coneixeu els temes aquí denunciats?Si goseu passar endavant, degustareu els fruits de la feina del censor esforçat -un home que, de vegades, algun frívol ha volgut tractar de babau, inútil o inculte, sempre fàcilment enganyable.Esgarrifeu-vos! I no digueu a ningú que teniu aquest llibre! Amagueu-lo on no el puguin trobar mai. Que ningú encengui foc amb les seves pàgines, ja que ens faria plorar, no pel llibre mateix, sinó pels molts altres que aquí són homenatjats, que així van finir. Si us troben amb aquest material, haureu dassumir-ne les conseqüències.El Quixote va esborrar el Quixot recull fets molt notables vistos des dun angle sorprenent, fins i tot impensable, après en els missatges secrets desxifrats. Qui llegeixi aquest llibre començarà a eixamplar la manera dentendre moltes coses i dexplicar-sen daltres.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2013

Otros audiolibros del género o colección Filología

Otros audiolibros de la editorial LLIBRES DE L INDEX